Personal training tarieven

 

€ 75,-

 

Optie 1

Een eenmalig consult om richting te krijgen wat je écht nodig hebt tijdens een traject. We helpen je met het verkennen van doelen, om op die manier te ontdekken of onze aanpak bij jou past. C.a. 60 minuten per sessie.

 

€ 175,-

 

Optie 2

Dit is het instapmodel van onze trajecten. In 5 weken kun je veilig ontdekken wat personal training is en aan het einde van het traject bepalen of je door wilt gaan! C.a. 30 minuten per sessie.

 

€ 340,-

 

Optie 3

Wanneer je een duidelijk doel hebt gaan we ervoor! Deze keuze is veruit het meest populair bij onze klanten. 10 weken, één keer die knop om. Geen smoesjes en is er geen weg terug! C.a. 30 minuten per sessie.

 

€ 69,-

 

Optie 4

Uiteraard hebben we ook de optie tot small group training! Alle voordelen van persoonlijke aandacht, maar dan in een groep van maximaal 5 personen. C.a. 60 minuten per sessie. Prijs per maand.

Wat zeggen andere klanten?

"Ik heb je gekozen naar aanleiding van mijn bootcamp ervaringen met jou. En uit onze eerdere gesprekken over onder andere voeding blijkt dat je deskundig bent, dat wekt vertrouwen."

Mw M.

"Mijn vriendin was erg tevreden en werd sneller fit. Verder vind ik jou heel open en respectvol ten aanzien van cliënten, dus betrouwbaar en professioneel. Zo heb ik het ook ervaren."

Mw A.

"Ik had al een tijdje van alles al geprobeerd qua sport, maar dit is toch echt wat ik nodig heb. Goede en gevarieerde trainingen met super ondersteuning van de coach!"

Mw L.

"Goede ondersteuning, duidelijk en motiverend. Ik kan altijd met al mijn vragen over voeding en training terecht, maar ook voor alle randzaken zoals slaap en stress is gewoon altijd een oplossing."

Dhr R.

Antwoorden
1
Hoi! 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?