Personal Training en Group Training werden met name achter de schermen gevonden. Nu hebben ze eindelijk een plekje op de voorgrond gekregen. Op de homepage zie je bovenin al het credo “sneller.sterker.strakker” staan. Deze krijgt nu een betekenis in de vorm van thema’s waarmee we gaan werken.

Opties
Er zijn 3 thema’s:

  1. Running (sneller)
  2. Training (sterker)
  3. Shaping (strakker)

Running
Als je sneller en verder wilt kunnen lopen, zul je meer aan moeten passen dan alleen je looptechniek. Onze visie ligt bij “lopen vanuit ontspanning”. Natuurlijk gaan we ontdekken welke looptechniek het beste bij je past, maar we nemen je ook aan de hand voor wat betreft ademhaling, hartslag en het mentale gedeelte van lopen. Dit alles gecombineerd met ondersteunende krachttraining zorgt ervoor dat je records gaat verbreken!

Training
Bij sterker worden is het belangrijk om eventuele energielekken te verhelpen. Hier bedoelen we mee dat het lichaam energie verliest in een aanspanning van spieren die niet voor de beweging nodig zijn of zelfs tegenwerken. Doelgerichte techniek verbeteren en randzaken zoals voeding en slaap optimaliseren hoort hier ook bij. Alleen zo word je de sterkste versie van jezelf!

Shaping
Om goed te kunnen shapen gaan we dieper in op de achtergrond. We kijken naar welke leefstijlfactoren (slaap, stress, bewegen en multitasken) jouw doelen belemmeren en gaan dit optimaliseren! Een kritische blik op voeding is noodzakelijk voor shapen. Natuurlijk gaan we ook fysiek trainen en richten we ons op de focus-gebieden. Drop it like it’s hot!

Hoe gaan we eigenlijk om met Personal Training en Group Training in corona tijd?
Group Training is tot maximaal 6 personen, maar vanwege Covid-19 hebben we dit naar beneden bijgesteld tot maximaal 4 personen.
(Vanwege onze eisen aan binnenruimten zijn we druk op zoek naar een oplossing en doen het momenteel bij voorkeur in de buitenlucht.)
Personal Training is natuurlijk 1 op 1 en kan in onze eigen ruimte in Leek. In overleg kunnen ook deze sessies bij voorkeur in de buitenlucht.
Logischerwijs is “Running” altijd buiten, tenzij er hele specifieke aandachtspunten zijn.

Antwoorden
1
Hoi! 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?
%d bloggers liken dit: