Wil jij je lichaam veranderen, een skill verbeteren of de beste versie van jezelf naar boven halen? Kies dan voor een traject waar persoonlijke begeleiding en aandacht voorop staan!

We begeleiden je met het vinden van “energielekken”, we leggen de focus op de juiste techniek en bouwen vanaf daar naar jouw doel!

Stok achter de deur nodig?

1 op 1 of Group hardlooptraining!

Wil jij je hardloop-skills verbeteren?
Goede ademhaling en looptechniek kunnen er zomaar voor zorgen dat je meer dan 20% winst haalt en dus sneller en verder kunt lopen!

1 op 1 of Group krachttraining! 

Wil jij écht sterker worden?
Dan gaan we jouw energielekken opsporen, techniek skills bijbrengen en vanuit een goed fundament maximale kracht opbouwen!

1 op 1 of Group sessies!

Hoe wil jij jezelf veranderen?
We gaan aan de slag met voeding, trainen, slaap en stress. Kortom, alle leefstijlfactoren die jou helpen om je doel nu wél te bereiken!

Vertel me meer!

8 + 7 =

Wat zeggen andere klanten?

Ik heb je gekozen naar aanleiding van mijn bootcamp ervaringen met jou. En uit onze eerdere gesprekken over onder andere voeding blijkt dat je deskundig bent, dat wekt vertrouwen.

Mevrouw M.

“Mijn vriendin was erg tevreden en werd sneller fit. Verder vind ik jou heel open en respectvol ten aanzien van cliënten, dus betrouwbaar en professioneel. Zo heb ik het ook ervaren.”

Mevrouw A.

“Ik had al een tijdje van alles al geprobeerd qua sport, maar dit is toch echt wat ik nodig heb. Goede en gevarieerde trainingen met super ondersteuning van de coach!

Mevrouw L.

Goede ondersteuning, duidelijk en motiverend. Ik kan altijd met al mijn vragen over voeding en training terecht, maar ook voor alle randzaken zoals slaap en stress is gewoon altijd een oplossing.”

De heer R.

Ben jij ook klaar voor verandering?

Meld je dan nu aan voor een van de opties in ons programma!

Antwoorden
1
Hoi! 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?