Raymond van de Ven – Personal Trainer

Mijn naam is Raymond en ik ben gepassioneerd in het helpen van mensen naar hun doelen.

Ik heb jarenlange ervaring als personal trainer en ben gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk-programma’s.

Mijn passie ligt bij prestatieverbetering en fysiek esthetische doelen. Dit houdt in dat ik je kan helpen bij het optimaliseren als amateur (top)sporter, maar ook bij het behalen van een strakker en athletischer lichaam (mannen en vrouwen).

Ik begeleid mensen op hun reis naar een gezonder en fitter leven en ik geloof dat iedereen het vermogen heeft om hun doelen te bereiken met de juiste begeleiding en motivatie.

Kan ik je daarbij helpen?

Wat zeggen andere klanten?

"Ik heb je gekozen naar aanleiding van mijn bootcamp ervaringen met jou. En uit onze eerdere gesprekken over onder andere voeding blijkt dat je deskundig bent, dat wekt vertrouwen."

Marijke

"De vele tips en motiverende houding sleepten mij er doorheen, heel fijn dat je mij telkens weer aanmoedigt om door te gaan zodat ik het uiterste er uit kon halen."

 

Marlinde

"Mijn vriendin was erg tevreden en werd sneller fit. Verder vind ik jou heel open en respectvol ten aanzien van cliënten, dus betrouwbaar en professioneel. Zo heb ik het ook ervaren."

Atti

"Vond het erg fijn om het traject met jou te doen! Hopelijk lukt het om nog een keer een traject aan te gaan als het fout gaat! ook is mijn eetpatroon al erg verandert en heb je mij geleerd om gewoontes aan te passen. Bedankt voor alles!"

Jannie

"Ik had al een tijdje van alles al geprobeerd qua sport, maar dit is toch echt wat ik nodig heb. Goede en gevarieerde trainingen met super ondersteuning van de coach!"

 

Laura

"Raymond super bedankt voor al je support en adviezen heb er veel aan gehad en zal zeker terug komen als het mezelf niet lukt."

 

Anita

"Goede ondersteuning, duidelijk en motiverend. Ik kan altijd met mijn vragen over voeding en training terecht, maar ook voor randzaken zoals slaap en stress is gewoon altijd een oplossing."

Roald

Antwoorden
1
Hoi! 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?